Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

Онлајн курсеви енглеског језика Штампа Ел. пошта

Драги ученици,

Обавештавамо вас да смо у сарадњи са компанијом LINKgroup обезбедили бесплатне онлајн курсеве енглеског језика – свих нивоа за ђаке наше школе који желе да овладају знањем енглеског језика.

BusinessAcademy, као део компаније LINKgroup, овим курсевима пружа фантастичну прилику ђацима који имају жељу да унапреде своје знање енглеског како би остварили лични напредак и унапредили своје језичке способности – које ће им омогућити значајну предност у образовању и пословном свету.

Уколико похађате V, VI, VII или VIII разред и заиста желите да унапредите своје знање енглеског језика, позивамо вас да се пријавите за бесплатан онлајн-курс код свог наставника, који ће одлучити коме ће курсеви бити додељени.

Уколико будете одабрани, добићете поклон-код којим остварујете право на бесплатан курс. Када унесете тај код на пријавну страну, на мејл који сте унели као свој добићете сва потребна упутства за похађање онлајн-курса.

Позивамо све ђаке да се укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме себи омогућили веће, боље и перспективније прилике за будућност, образовање, путовања и развој каријере.

Последње ажурирано среда, 16 новембар 2022 08:53
 

Календар рада

OSNOVNE

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 5 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.