Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

Основна школа „Прељина“ - Хуманитарна акција „Купи књигу, усрећи Нину!“ Штампа Ел. пошта

Ученици Основне школе „Прељина“ су у  оквиру Дечије недеље на Градском тргу у Чачку организовали хуманитарну продају књига за лечење мале Николине Ћирић из Чачка. Нина има пет година и лечи се у Турској. Болује од церебралне парализе и још низа придружених болести.

У школи је акција прикупљања књига изазвала велику пажњу ученика. Акцији се придружила и Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ донацијом књига. Овим путем им се захваљујемо на сарадњи и надамо се да је ово само једна у низу заједничких акција. Хуманитарне акције наших ученика су већ препознатљиве у граду. Један од циљева рада са ученицима је развијање хуманости и доброчинства, као и идеје да се у животу људи памте по добрим делима која су учинили.

osp7

 

 

Добар повод је Дечија недеља, у којој и овом приликом шаљемо поруку свету одраслих да су деца наша одговорност, обавеза, али и највећа љубав. 

osp5

Хвала свим суграђанима који су данас посетили наш штанд и купили књигу за Нину. Нини желимо срећно и здраво детињство. Велики поздрав за њу од ученика Основне школе „Прељина“.

 

Календар рада

OSNOVNE

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 6 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.