Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

Савиндан - Прељина 2018. Штампа Ел. пошта

У духу традиције, свечано, достојно лика и дела Светог Саве, школска слава – Савиндан, обележена је у Основној школи“ Прељина“.

13 14 15

  Уз присуство великог броја ученика, радника школе,  родитеља, мештана и представника градске власти програм је започео интонирањем  светосавске химне, сечењем славског колача и богатим културно уметничким програмом, песмом школског хора, глумом, игром и беседом ученика школе, о лику и делу Светог Саве.

16 17 18

На почетку програма директор школе Радојле Чоловић поздравио је присутне речима добродошлице и захвалности и подсетио да сваки Савиндан није само црквени, породични и школски празник, већ датум од изузетног значаја за нашу просвету и културу.

19 20 21

На данашњој свечаности додељене су и награде. Јани Павловић ученици VIII2,за изузетне спортске резултате. Она је првак  света у каратеу, спортискиња града Чачка за 2017. годину, одличан ђак и ми смо врло поносни што је ђак наше школе. Микаилу Ћировићу наставнику физичке културе, који је постигао сјајне спортске резултате са екипама дечака и девојчица у малом фудбалу, рукомету и одбојци. Драгану Пешићу учитељу за креативан рад  и  дивне поставке  које красе наш хол.

22 23 24

У холу школе за ову прилику постављена је изложба ликовних и литерарних радова ученика наше школе на тему. Свети Сава- учитељ и просветитрљ.

Овом приликом директор се захвалио градској власти на успешној сарадњи у протеклој години. И додао  да нас овај дан  обавезује да наставимо тамо где је Свети Сава стао, да честитим кораком ходамо и градимо један нови лепши свет.

25 26 27 „ Поздрављам те, мој милосрдни роде. Бог ти дао здравље и весеље, мира, слоге братске љубави“.

Свети Сава

Последње ажурирано петак, 02 фебруар 2018 11:19
 

Календар рада

OSNOVNE

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 23 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.