Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

3. олимпијада 3.6.2016. Штампа Ел. пошта

Данас је у  хали Основне школе „Прељина“, одржана 3. Дечја олипијада за ученике од првог до четвртог разреда.

225 226 227  

Учешће у олимпијади су узели  и ученици из Основних  школа  „Танаско Рајић“- издвојено одељење у Љубићу,  „Милица  Павловић“ и  „Др Драгиша Мишовић“. Биле су игре “Репића“, сакупљање цветова, превлачење  конопца, слагање кловна, „Качење веша“ и игра између две ватре и фудбал. Био је то прави спортски дан,  добро дружење и право спортско навијање. Играма су присуствовали ученици , родитељи и гости из места и града Чачка.

228 229 230

Игре је отворио директор школе Радојле Чоловић и том приликом истакао да је ово већ традиционална манифестација у низу нмогих које смо организовали у школи у овој школској години. Желимо да поред васпитно образовног рада учимо нашу децу да развијају и љубав према спорту, ферплеју, хуманости и поштовању животних вредности.

231 232 233

Деца су окренута савремених технологијама, али не смеју заборавити игру и спорт, то је саставни део  живота сваког детета.  Ово је био један диван спортски дан, овом приликом  се захваљујем  учитељима и ученицима школа који су данас били наши гости. Победницима честитам  на правом спортском надметању и  ферплеј навијању, истакао је директор школе Радојле Чоловић. 

234 235 236

Последње ажурирано понедељак, 06 јун 2016 09:12
 

Календар рада

OSNOVNE

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 3 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.