Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

Обавештење о упису у први разред Штампа Ел. пошта

ОБАВЕШТЕЊЕ

родитељима и другим законским заступницима будућих првака

 
У први разред  школске 2022/2023. године уписују се деца која до почетка школске године имају најмање шест и по, а највише седам и по година (деца рођена од 01. марта 2015. до 29. фебруара 2016.). Деца од шест до шест и по година (деца рођена од 01. марта 2016.  до 31. августа 2016.) могу се уписати на захтев родитеља, након провере спремности  за полазак у школу.

preljina

Упис деце у први разред званично почиње у четвртак 1. априла 2022. године и одвијаће се у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом до 31. маја 2022. године, тако да ће родитељи и други законски заступници моћи да изврше упис детета на ДВА начина:

I. од 21. марта до 31. маја 2022. године, путем портала еУправа и апликације “еЗаказивање термина за упис и тестирање детета у ОШ “.

Потребно је да:

-будете регистрован корисник, односно имате креиран налог на државном порталу за електронску идентификацију eID.gov.rs
-покренете  услугу на Порталу еУправа (Услуге → Образовање → еЗаказивање термина у ОШ)
-*Закажете термин уписа и тестирања детета код школског педагога

Родитељу/ законском заступнику детета, који на овај начин изврше упис детета, школа ће по службеној дужности прибавити све потребне документе (не доносе у школу ни једну папирну исправу):
-Извод из матичне књиге рођених;
-извод из евиденције пребивалишта;
-Уверење о обављеном лекарском прегледу (изузев ако је обављен у приватној ординацији – родитељ доноси потврду у школу);
-Уверење о похађаном припремном предшколском програму.

Директну подршку за коришћење апликације родитељ може добити на контакт телефон 0117350557 од 21. марта 2022. године и током трајања уписа у основне школе сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.

*Термин можете да откажете 24 часа раније. Уколико не откажете термин и не дођете у заказаном термину у школу, систем Вам неће дозволити да наредних 14 дана резервишете нови термин за упис и тестирање детета у основну школу електронским путем. У том случају, родитељи ће морати директно да се обрате школи и закажу нови термин.

II. позивањем педагога школе (Сање Домановић) на телефон 060 0181105 сваког радног дана од 09,00 до 14,00 часова, коме ће родитељ саопштити ЈМБГ детета и оба родитеља, адресу електронске поште и контакт телефон и добити информације о даљим корацима. Питања у вези са уписом у 1. разред можете поставити и путем школског мејла:  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Последње ажурирано четвртак, 24 март 2022 08:45
 

Календар рада

OSNOVNE

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 6 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.