Наши мали уметници

Хуманитарна акција

Штампа

Од средстава прикупљених  продајом новогодишњих украса, ученици школе у Прељини су купили пакетиће за наше мале суграђане оболеле од карцинома. Ова акција је покренута пре пар година са жељом да се деца уче хуманим и правим вредностима. Да науче да дарују, помогну када је то потребно, а изнад свега да воле и покажу љубав на прави начин. До сада су новогодишњим пакетићима обрадовали децу чији родитељи болују  од мултипле склерозе. Посетили су Дечије одељење чачанске болнице и обрадовали другаре  која су тренутно била на лечењу. Нашим малим болесницима желимо брз опоравак и повратак кући, поручују ученици и учитељи Основне школе „Прељина“. 

26113861 1224205264381477 2975271062474541915 n

Продајна изложба „Мами на дар“

Штампа

 

„На језера два из бајке личе очи моје мајке“

Поводом 8. марта ученици млађих разреда су организовали  продајну изложбу у холу школе.

45 47 46

Опширније...

Хуманитарно-продајна изложба

Штампа

1

Ученици млађих разреда, са својим учитељима,  Основне школе „Прељина“ организовали су хуманитарно-продајну  изложбу  у „MERKATOR-S” 26 и 27. 12.2015. године од 10 до 18 часова.

Део средстава прикупљених продајом биће намњен Удружењу оболелих од мултиплесклерозе. Шаренило њихове тезге данас је привукло велику пажњу наших суграђана. Било је ту свега  украса, честитки, магнета, кутија.... маштовито, шарено, весело,читав један шарени дечији свет. Новогодишњи и божићни празници су дани  љубави, праштања и  даривања, дани када треба даривати и помагати искрено, целим срцем.

 

 

 

Опширније...

``Подршка породици``- изложба 8.10.2015.

Штампа

Ове године се Дечија недеља одвија под слоганом: ,,Подршка породици – најбоља подршка деци“. Тим поводом ученици млађих разреда су  приредили изложбу радова у холу школе, на тему „Како проводимо време у породици“. Осликали су догађаје из своје породице, њима битне и важне, онако како их они виде и осећају.

58 61 62

Опширније...

Васкршња изложба 2015.

Штампа

19 „Хришћани не могу имати ни

другу веру,нити другу меру до

вере у Христа и Христа као меру“

Патријарх Павле                                                                                                               

 

 

Опширније...

Joomla Templates & Milorad Slavkovic