Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

Дружење са предшколцима 2.3.2016. Штампа Ел. пошта

Данас су предшколци, будући прваци, посетили нашу школу. Том  приликом су упознали своје учитељице и дружили са другарима из четвртог разреда.

36 38 39

Заједно ,можемо све....

Врата наше школе су отворена за све будуће ђаке. Са поносом истичемо дугу традицију наше школе. Резултате који наши ученици постижу на пријемном испиту, такмичењима , а изнад свега пријатан амбијент у коме  деца уче. Стручно заступљену наставу, помоћ педагога и психолога. Настава је прилагођена потребама сваког детета. У школи ,осим редовне наставе, активне су и ваннаставне активности. Велики број манифестација, културних дешавања, спортске активности,школа страних језика и још пуно тога што је сатавни део рада школе. Последњих година велика пажња је посвећена унапређењу наставе и куповини нових савремених учила. И у наредној школској години биће организован бесплатан  превоз за ученике на свим релацијама, као и продужени боравак.

41 40 44

Ми смо мали, ал смо вредни....

Наши мали, будући ђаци су  данас упознали школу и уживали у програму који са њих спремили ученици четвртог разреда са учитељицама Слободанком  Марјановић и Данијелом Божиловић. Уз помоћ старијих другара правили су честитку мами за празник. Они мало слободнији су мало рецитовали , мало певали, а неки и играли.

37 42 43

Драги наши предшколци, желимо вам срећно детињство, пуно осмеха, искреног дружења и пуну торбу петица!  

Чекамо вас првог  септембра!

Последње ажурирано среда, 02 март 2016 22:50
 

Календар рада

OSNOVNE

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 3 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.